Mi vagyunk az IBCM

Társaságunkat 2017-ben alapítottuk, tehetséges, adósságbehajtás és  követeléskezelésben szerzett tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll a csapatunk. Az IBCM víziója a magas színvonalú, innovatív szolgáltatások nyújtása, amelyek célja az ügyfelek adósság behajtási eljárásokkal kapcsolatos költségek optimalizálása és minimalizálása.
Szakembereink megszerzett tudása garantált hozzáadott értéket jelent potenciális ügyfeleink számára, amely biztosítja ügyfeleink és partnereik közötti kapcsolatának sértetlenségét.
Rövid távú céljaink közé tartozik a széles ügyfélportfólió kiépítése, valamint a legmagasabb színvonal elérése és professzionalizmusunk fenntartása az érintett piacokon. Jövőképünk, hogy sikeressé váljunk és vezető szerepet töltsünk be ezen a területen egyedi ügyféleljárást alkalmazva és kellő figyelmet fordítva ügyfeleink sürgős kérésére.
Lépjen kapcsolatba velünk egy rövid konzultáció erejéig, ajánlatunk a hosszú távon is gyümölcsöző kapcsolat kiépítése, amely üzleti előnyöket rejt vállalkozása számára.

A látomásunk

Az IBCM-nél úgy gondoljuk, hogy minden vállalkozásnak lehetőséget kell kapnia és hozzáférnie kell költséghatékony megoldásokhoz, amikor a Credit Management outsourcing lehetőségekről van szó. Elképzelésünk az, hogy Európa vezető vezető szolgáltatója legyen a legmagasabb színvonalú szolgáltatások és elismert hírneve. Az elképzelés az ügyfélorientált megközelítésre és az eredményekre épül, amelyek maguknak fognak beszélni

“Csak ragyogó”

Az IBCM outsourcing szolgáltatásainkat már több mint egy éve használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk az üzleti tevékenységre gyakorolt hatásával.

George Hennin

“Igazi szakemberek”

Szerződést kötöttünk az IBCM-mel a cégünk számlázásának kezelésére, és költségeink jelentős csökkenését láttuk. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk. Köszönöm a nagyszerű munkát!

Flora Nelson

“Nagyon hatékony!”

Hitelkezelésünk jelentősen javult azóta, hogy megkezdtük az IBCM-mel való együttműködést. Másodlagos gondolkodás nélkül ajánlná őket

Robert Wilson

Céghírek

Az egyéni jelentések előnyei

A hitelkezelés fontossága

Az adósság elemzés fontossága